SREĐEN PARK U BLOKU 21: Zelena površina u Bulevaru Mihajla Pupina ulepšana sa 243 ukrasna žbuna

A. Z. K.

18. 11. 2023. u 21:48

PARK u Bloku 21 na Bulevaru Mihajla Pupina sređen je i ulepšan novim stablima i ukrasnim žbunjem.

СРЕЂЕН ПАРК У БЛОКУ 21: Зелена површина у Булевару Михајла Пупина улепшана са 243 украсна жбуна

Beoinfo

Ekipe JKP "Zelenilo Beograd" krajem leta su već uredile ovaj porostor u kom su postavljeni sportski teren, klupe, dečje igralište i prostor za odmor.

U parku su juče posađena tri nova drveta i 243 komada različitih ukrasnih žbunova. U prethodnom periodu park u Bloku 21 dobio je novo dečje igralište, košarkaški teren i kuatka za miran odmor.

- Na prostoru za miran odmor ugrađen je šah-sto, a postavljeno je 15 klupa i sedam đubrijera. Nakon građevinskih radova izvršena je obnova travnjaka - rekli su u "Zelenilu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!