FESTIVAL SIREVA: Tokom vikenda u Beo šoping centru

B.B.

19. 10. 2023. u 16:14

U PRESTONICI će, ovog vikenda u Beo šoping centru u Ulici Vojsilava Ilića, biti održana izložba autohtonih sireva Balkana, Balkan Cheese Festival.

ФЕСТИВАЛ СИРЕВА: Током викенда у Бео шопинг центру

Veliki broj Beograđana došao da potraži svoj zalogaj, Foto D. Milovanović

 Svoje proizvode će predstaviti 50 proizvođača iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Francuske i Švajcarske.

Posetioci će na izložbi moći da vide i probaju retke i neobične vrste stotine sireva malih mlekara, zanatskih proizvođača, koji se ne mogu naći u prodavnicama i u mlečnim halama pijaca. Radno vreme je od 10 do 22 časa, a ulaz sa sve posetioce je besplatan.

Najbolje sireve po kategorijama proglasiće nakon ocenjivanja petočlana Komisija sačinjena od akademskih eksperata sa Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, iz oblasti: Senzorne analize hrane, Tehnologije mleka, Upravljanja bezbednošću i kvalitetom hrane proglasiće najbolje sireve po kategorijama. Takođe, biće izabran i najlepši štand, najlepši tanjir sireva i po glasovima publike na društvenim mrežama, kao i najbolje predstavljanje sireva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!