NE IDU U ŠKOLU ZBOG NASILJA: Odeljenje šestog razreda barajevske OŠ "Knez Sima Marković" tri nedelje bez nastave

A. Z. K.

03. 10. 2023. u 22:19

VEĆ tri nedelje jedno odeljenje šestog razreda ne ide u školu zbog dečaka koji je nasilan.

НЕ ИДУ У ШКОЛУ ЗБОГ НАСИЉА: Одељење шестог разреда барајевске ОШ Кнез Сима Марковић три недеље без наставе

OŠ Knez Sima Marković

Roditelji dece iz barajevske osnovne škole "Knez Sima Marković" svoje mališane ne puštaju na nastavu, a nameravaju da tako i ostane dok se problem ne reši.

Ova osmoletka u Barajevu ima više od 1.200 učenika, ali jedno celo odeljenje ne pohađa nastavu zbog problema koji se pojavio prošle godine. Prema rečima zabrinutih roditelja o slučaju je obavešteno nadležno ministartsvo, uprava škole, policija i socijalna služba.

- Dete od prošle godine pravi probleme, iako su sve službe obaveštene, rešenja nema - rekao je jedan od zabrinutih roditelja. - On maltretira sve, međutim, njegova majka negira da je njeno dete problematično. Moje dete je davio i završili smo na Institutu za majku i dete, a isti taj dan još jedno dete je otišlo u Tiršovu jer ga je povredio. Nudili su nam kao rešenje da dobije pratioca ali to ne bi pomoglo. Jedna od opcija je bila da ga prebace u specijalnu školu, ali majka neće da potpiše saglasnost.

Prema rečima roditelja, deca su išla u školu samo tokom prve nedelje, a da je situacija trenutno lošija nego prošle godine. Deca se ne osećaju sigurno i nastavnici podržavaju ovaj vid protesta roditelja. Jednoglasni su odluci da se deca neće vratiti u klupe dok se problem ne reši.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!