BESPLATNE RADIONICE ZA DECU I MLADE Opština Obrenovac organizuje aktivnosti tokom letnjeg raspusta

S.V.

07. 06. 2023. u 15:10

KAKO bi đaci što kvalitetnije proveli letnji raspust, Kancelarija za mlade Opštine Obrenovac organizovaće 12 besplatnih radionica. Cilj ovog programa je da se deci i mladima obezbedi interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena dok nema nastave.

БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ ЗА ДЕЦУ И МЛАДЕ Општина Обреновац организује активности током летњег распуста

Privatna arhiva

- Ove godine imaćemo 12 radionica, potrudili smo se da osmislimo i neki nov sadržaj, ali i da zadržimo tradicionalne aktivnosti - kazao je Boris Bogdanovski iz GO Obrenovac. - Tu su škola gitare, radionica "Ulicama Obrenovca", gde će mališani upoznati svaki kraj naše opštine. Prvi put ove godine imaćemo školu duvačkih instrumenata

On je poručio da Kancelarija za mlade obezbeđuje sav neophodan materijal za radionice i pozvao sve zainteresovane da se prijave do 25. jula na sajtu opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)