PORODIČNA BICIKLIJADA: Opština Novi Beograd poziva građane na druženje u nedelju 7. maja

B.B.

02. 05. 2023. u 17:32

OPŠTINA Novi Beograd, 7. maja, organizuje "Novobeogradsku porodičnu biciklijadu" u Parku Ušće kod spomenika "Večna vatra", od 11 do 14 časova,

ПОРОДИЧНА БИЦИКЛИЈАДА: Општина Нови Београд позива грађане на дружење у недељу 7. маја

Foto: Opština Novi Beograd

Pored afirmacije porodčnog okupljanja i zdravog stila života, Novi Beograd ovom manifestacijom želi da doprinese da najmlađi sugrađani uz pomoć stručnjaka i svojih roditelja, savladaju veštinu upravljanja biciklom i nauče kako da bezbedno učestvuju u saobraćaju.

Pre početka tročasovnog atraktivnog programa, već od 10 časova, posetiocima će biti dostupan besplatan laki servis bicikla, štelovanje kočnica i menjača i zamena sitnog potrošnog materijala. Takođe,  predviđena je demonstracija vožnje na valjcima i trenažerima, sa mogućnošću testiranja i obuke dece za vožnju bicikla, trke guralica, Trke guralica, BMH akrobacije i takmičenja na trenažerimBMH akrobacije, "puž" i takmičenja na trenažerima. Najboljima na poligonu biće dodeljene nagrade.

Ideja organizatora je da "Novobeogradska biciklijada" koja se ove godine organizue prvi put, zaživi kao manifestacija koja će promovisati porodične vrednosti, radost okupljanja i druženja dece i roditelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)