"RAZUME SE U RED I KULTURU": Pas oduševio sve putnike u gradskom prevozu (FOTO)

Novosti online

26. 04. 2023. u 15:34

KOLIKO puta se sa vama u gradskom prevozu vozilo neko kuče ili mače? U prigradskom se desi da se nekoliko stanica sa nama provoza i po koja koka ili prase.

РАЗУМЕ СЕ У РЕД И КУЛТУРУ: Пас одушевио све путнике у градском превозу (ФОТО)

Foto: N. Fifić

Pa tako je i juče putnike u gradskom prevozu iznenadio jedan pas, ali neverovatno lepo vaspitan.

Naime, jedan od korisnik društvene mreže "Tviter" svoje oduševljenje prema psu koji je ušao u autobus i provozao se do željene stanice, a nakon toga uredno izašao, morao je da podeli na internet, gde je i izazvao opšte oduševljenje ljubitelja životinja.

- Ušlo kuče u autobus, provozalo se i kad je njegova stanica došla, uredno sačekalo na vratima i izašlo. Žao mi što ga nisam uslikao kako lepo sedi ispred vrata i čeka da se otvore, nego tek kad je krenulo da izlazi. Razume se u gradski prevoz, red i kulturu, možda je advokat - našalio se na kraju ovaj tviteraš.

Komentari su se na račun psa samo nizali, o njegovoj kulturi, snalažljivosti kao i ponašanju korisnici su razmenjivali mišljenja.

"Pas je genijalac", "Kučići su ipak pametni i vaspitani", "Kuče kulturnije nego polovina stanovnika prestonice", "Gospodin kuče"... nizali su se komentari.

(Blic)

BONUS VIDEO: DECU IZ RAVNICE UČI KAKO “RASTU” PLANINE: Nastavnik iz Kikinde napisao dve knjige iz geografije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)