OSLIKAVALI USKRŠNJA JAJA U KONAKU: Širom grada biće organizovane praznične čarolije za mališane

A. Z. K.

12. 04. 2023. u 07:00

POVODOM obeležavanja Uskrsa širom prestonice biće organizovani brojni programi za mališane.

ОСЛИКАВАЛИ УСКРШЊА ЈАЈА У КОНАКУ: Широм града биће организоване празничне чаролије за  малишане

Piksabej

U Konaku kneginje Ljubice juče je otvorena manifestacija "Dečje vaskršnje čarolije". Kako je najavljeno danas će u Cerovoj ulici na Čukarici od 11.00 do 14.00 biti organizovan program za predškolce.

U Konaku kneginje Ljubice juče je 25. put po redu otvorena tradicionalna manifestacija koju organizuje organizacija "Deca Palilule" pod pokroviteljstvom Grada, patrijarha srpskog Porfirija i prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića. Mališani iz Beograda, Niša, Jagodine, Skoplja, Banjaluke i Kosova i Metohije juče su u Konaku zajedno oslikavala uskršnja jaja.

ČAROLIJE U TOPČIDERSKOM PARKU

OPŠTINA Savski venac tokom vikenda organizovaće manifestaciju "Vaskršnje čarolije" ispred Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku. Posetioce očekuje bogat kulturno-umetnički program tokom oba dana manifestacije, a biće organizovane i sportsko-rekreativne i likovne radionice. Iz opštine su pozvali mališane da ponesu svoje vaskršnje jaje, jer će se u subotu birati ono koje je najlepše oslikano, a u nedelju najjače. Pobednike očekuju vredne nagrade.

- Mislim da su deca istinski umetnici, najiskreniji stvaraoci radosti i ljubavi. Mislim da je veoma značajno to što smo ovde zajedno da pokažemo da je Beograd grad u kome je svako dobrodošao - rekla je juče zamenica gradonačelnika Vesna Vidović.

U parku u Cerovoj ulici danas od 11.00 do 14.00 biće organizovana manifestacija "Uskršnje čarolije". Mališani iz čukaričkih vrtića danas će biti u prilici da se druže sa animatorima, učestvuju u dečjem kvizu, kao i da se oprobaju u kreativnim radionicama na kojima će oslikavati uskršnja jaja. Najmlađi će moći da pogledaju i pozorišnu predstavu pod nazivom "Čarobna kuća", kao i da dobiju nagrade i poklončiće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!