VISIO SA MOSTA KOD TUNELA NA STRAŽEVICI: Incident na obilaznici, vatrogasci spasavali muškarca

S. V.

12. 07. 2022. u 06:40

NA MOSTU ispred tunela "Straževica", na desnoj strani auto-puta, juče rano u 5.45 časova dogodio se incident, kada je muškarac, iz još neutvrđenih razloga, završio viseći na stubu građevine!

ВИСИО СА МОСТА КОД ТУНЕЛА НА СТРАЖЕВИЦИ: Инцидент на обилазници, ватрогасци спасавали мушкарца

Foto: Novosti

Primetio ga je noćni čuvar, odmah je obavestio MUP, Hitnu pomoć i vatrogasce. Do ugroženog čoveka došli su vatrogasci, spasli ga i predali Hitnoj pomoći.

Mada se prvo pojavila vest da je muškarac "propao" kroz nadvožnjak u izgradnji kod tunela "Straževica" na obilaznici oko Beograda, iz JP "Putevi Srbije" to demantuju i ističu da se nezgoda desila na mostu broj 15, koji je izgrađen 2012. godine. Takođe navode da se, prema informaciji vođe policijske patrole, radi o osobi koja je ranije hospitalizovana u ustanovi "Laza Lazarević".

- Ta osoba je dospela u "sanduk" mosta kroz servisni otvor iz smera Orlovače - kažu u ovom preduzeću. - Prolazeći kroz "sanduk", sišao je kroz reviziono okno i završio na ograđenom deku stuba mosta koji je namenjen za periodični pregled ležišta na mostu. S obzirom na to da nisu postojale merdevine, on nije mogao da se vrati u "sanduk", jer je visina veća od dva metra.

U isto vreme, ističu iz "Puteva Srbije", primećeno je da je isečen katanac na servisnoj stazi i da nedostaje 200 metara električnog kabla sa mosta broj 15, te da je isti put koristila osoba koja je završila na stubu mosta.

Pripadnici MUP su obavili uviđaj i pokrenuli istragu kako bi se identifikovali kradljivci i utvrdila eventualna povezanost sa jučerašnjim incidentom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri