PLAFON SE SRUŠIO U PAR SEKUNDI, SVE JE UNIŠTENO: Pukom srećom izbegnuta tragedija u Leskovcu, ploče su drobile sve pred sobom! (VIDEO)

B. S.

09. 07. 2022. u 21:33

PLAFONSKA konstrukcija velike svečane sale hotela "Beograd" u Leskovcu napravljena od knauf-ploča povezanih čeličnim profilima u petak se u potpunosti srušila za samo nekoliko sekundi uništavajući sav inventar u prostoriji.

ПЛАФОН СЕ СРУШИО У ПАР СЕКУНДИ, СВЕ ЈЕ УНИШТЕНО: Пуком срећом избегнута трагедија у Лесковцу, плоче су дробиле све пред собом! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutjub

Srećom, gostiju za stolovima nije bilo, a zakupac sale "Montale" Zvonimir Mitrović i njegovi radnici su zahvaljujući brzoj rekciji izbegli tragediju.

Oni su pripremali prostor za najavljeno svadbeno veselje kada su začuli neobično krckanje sa tavanice koje se pojačavalo. Na snimku sigurnosnih kamera koje su zabeležile havariju, a koji kruži društvenim mrežama vidi sa trenutak kada počinju da padaju prve ploče sa spuštene tavanice i zaposleni raštrkani po sali koji posle trenutne zapanjenosti munjevito istrčavaju iz prostorije, što ih je spaslo od, u najboljem slučaju, teških povreda. Za samo nekoliko sekundi ploče povezane čeličnim šinama sa mnoštvom rasvetnih tela otkačile su se sa armiranobetonskih nosača i pale lomeći sve pod sobom.

Zvonimir Mitrović je lokalnim medijima rekao da se konstrukcija sručila zbog nemara radnika koji je radio na protivpožarnim prskalicama: "Umesto da gazi po čeličnom delu koji drži konstrukciju, on je gazio po pločama što je izazvalo havariju".

Slavlja neće biti otkazana

ZAKUPAC sale Zvonimir Mitrović je rekao da će plafon biti rekonstruisan u najkraćem roku. Zakazana veselja neće biti otkazivana jer je druga, nešto manja, hotelska sala i dalje u funkciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)