NOVE DOJAVE O BOMBI: Policija ispred tržnih centara Big fešn i Ada mol, evakuisani građani

Novosti online

13. 06. 2022. u 16:55

PRETNjE i dojave o bombama i u tržnim centrima se nastavljaju.

НОВЕ ДОЈАВЕ О БОМБИ: Полиција испред тржних центара Биг фешн и Ада мол, евакуисани грађани

Foto: P. Stojković

U popodnevnim časovima je stigla dojava da je u Tržni centar Big fešn na Karaburmi postavljena eksplozivna naprava, objavljeno je na društvenim mrežama. Policija je stigla, u toku je evakuacija građana.

Očekuje se dolazak kontradiverzionih ekipa koje će da provere teren. Ubrzo je stigla vest da je bomba postavljena i u Ada mol, gde je takođe odmah naređena evakuacija posetilaca.

Podsetimo, danas su dojave o postavljenim bombama stigle za niški aerodrom, a redakciji „Novosti“ stigao je preteći mejl, u kome je navedeno da će eksplozivne naprave biti postavljene na nekoliko lokacija.

U mejlu se navodi da će bombe na sledećim lokacijama "eksplodirati za 2-3 sata".

- Po celom Beogradu smo postavili bombe. Sledeća mesta su nameštena eksplozivom: Zoološki vrt, Ruska ambasada, Vojna akademija, Univerzitet u Beogradu glavni kampus, Spavaonice Patris Lumumba i Mika Mitrović, Ustavni sud, Narodna skupština Republike Srbije, Chartwell Internacionalna škola, Britanska internacionalna škola i Međunarodna škola u Beogradu.

BONUS VIDEO - DOJAVA O BOMBI U TRŽNOM CENTRU U RAKOVICI: Evakuacija u toku, policija na terenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)