OBNAVLJAJU TOPLOVOD U OBRENOVCU: Počeli radovi na cevovodu

S.V.

10. 05. 2022. u 13:57

PO završetku grejne sezone, radnici JKP "Toplovod Obrenovac" počeli su sanaciju cevovoda. Prema rečima direktora ovog javnog preduzeća Borisa Ivkovića, sva problematična mesta na toplifikacionom sistemu biće popravljena. On podseća da se, sem na cevima, radi i na obnovi podstanica i komora.

ОБНАВЉАЈУ ТОПЛОВОД У ОБРЕНОВЦУ: Почели радови на цевоводу

GO OBRENOVAC

- Jedno od prvih mesta koja smo počeli da saniramo je primar u Ulici Vuka Karadžića. Ovaj deo cevovoda bio je u lošem stanju i postavićemo nove cevi. Radovi su sada u Vlaškoj bašti kod igrališta, a posle kreće obnova u glavnoj ulici. Posle toga, počinje sanacija u dužini od 160 metara kod suda - poručio je Ivković i istakao da JKP "Toplovod" za sanaciju i održavanje sistema godišnje izdvaja više od milion evra.

Predsednik GO Obrenovac Miroslav Čučković obišao je juče radnike, te im se zahvalio što su jednako vredni i zimi i leti.

- Mi ćemo kao opština obezbediti sve što je neophodno da bude zamenjeno i ono što želim da poručim građanima je da bez obzira na svetsku ekonomsku krizu neće doći do poskupljenja. Obrenovac će ostati sa najpouzdanijim i najjeftinijim grejanjem u Srbiji - kazao je Čučković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)