ODRŽANA "JEVREMOVA ULICA SUSRETA": Beograđani uživali uz pesmu, animatore...

A. V. V.

17. 04. 2022. u 18:06

Manifestacija "Jevremova ulica susreta" nakon dve godine pauze održana je danas u ovoj ulici. Tradicionalni festival pod sloganom "Hajde da se sretnemo" na dan opštinske slave Cveti okupio je Beograđane svih generacija, ali su, po običaju, najbrojniji bili roditelji sa malom decom.

ОДРЖАНА ЈЕВРЕМОВА УЛИЦА СУСРЕТА: Београђани уживали уз песму, аниматоре...

GO Stari grad

Posetioci su uživali u zabavanom programu, najmlađe su zabavljali žongleri i klovnovi, kao i lutke iz omiljenih "patrolnih šapa". Takođe, u okviru festivala mališani su imali priliku da učestvuju u različitim edukativnim i zabavnim radionicama u Muzeju Vuka i Dositeja, kao i da pogledaju predstavu "Robin Hud".

- Na opštinsku slavu Cveti ponovo imamo priliku da se sretnemo i uživamo u druženju i programima koje smo pripremili za naše najmađe i sve drage goste, od muzičkih i zabavnih programa do prodajne izložbe organizovane u okviru "Jevremovog bazara" - rekao je predsednik Starog grada Radoslav Marjanović.

U okviru "Jevremove ulice susreta" bio je organizovan i humanirani bazar za pomoć udruženju "NURDOR". Posetioci su na štandu opštine Stari grad mogli da pazare ručno rađene magnete, kao i različite slatkiše. Sav prihod od prodaje ovih proizvoda bio je usmeren ka opremanju još jedne roditeljske kuće u Beogradu koju koriste onkološki pacijenti.

Festival je okupio i muzičare koji su na bini ispred Ustanove kulture "Parobrod" održali koncert. Popularni pop pevač Sergej Ćetković nastupio je sa dečjim horom "Čarolija", a kasnije su posetioci uživali u pesmama solistkinje Anđele Ninković i tria "Katarina Savić".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!