PENZIONERI I OSMACI BESPLATNO U VRNJAČKU BANJU: Opština Obrenovac ogranizuje izlete za stare i mlade

S.V.

14. 03. 2022. u 17:08

PENZIONERI koji žive u Obrenovcu svake godine imaju priliku da uživaju u besplatnim izletima po raznim krajevima Srbije, koje organizuje opština. Ove godine, drugu nedelju zaredom grupa najstarijih Obrenovčana uživala je dva dana u Vrnjačkoj Banji.

ПЕНЗИОНЕРИ И ОСМАЦИ БЕСПЛАТНО У ВРЊАЧКУ БАЊУ: Општина Обреновац огранизује излете за старе и младе

GO OBRENOVAC

Međutim, predsednik GO Obrenovac Miroslav Čučković najavljuje da se za putovanja mogu prijaviti ne samo penzioneri, već i domaćice koje nemaju ostvarenu penziju, a uskoro će i osmaci iz lokalnih osmoletki otići do jedne od najpopularnijih domaćih turističkih destinacija.

- Tokom cele godine organizujemo izlete u Vrnjačku Banju, jer je tamo lepo tokom svih godišnjih doba - ističe Čučković. - Takođe, ovde su organizovani i lekarski pregledi koji su penzionerima jako značajni i pozivam sve da se prijave.

On je podsetio da je potrebno dostaviti penzioni ček kojim se dokazuje status penzionera i fotokopiju lične karte, kako bi se utvrdilo prebivalište na teritoriji Obrenovca.

- I domaćice koje nemaju ostvarenu penziju, mogu podneti prijavu i otići na izlet. Naš cilj je da što veći broj ljudi prođe ovakvu vrstu rehabilitacije. Sa rukovodstvom Vrnjačke Banje dogovorili smo identične besplatne dvodnevne ekskurzije za osmake iz opštine Obrenovac. Oni su sad zaslužili da se lepo provedu i spreme za prijemne ispite i srednje škole - poručio je prvi čovek Obrenovca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK ZA ŠOKOM: Novak Đoković ne može da veruje šta mu se sve dešava