BEOGRAD 24 ČASA ČISTI VIŠE OD 300 RADNIKA: Goran Vesić objavio mapu komunalnih službi koje se trenutno bore sa snegom u prestonici (FOTO)

Novosti online

12. 12. 2021. u 22:52

U VEČERNjIM satima u Beogradu je, konačno, sneg skoro prestao da pada, a komunalne službe ne prestaju sa radom kako bi se u prestonici saobraćaj i život što pre normalizovali.

БЕОГРАД 24 ЧАСА ЧИСТИ ВИШЕ ОД 300 РАДНИКА: Гoран Весић објавио мапу комуналних служби које се тренутно боре са снегом у престоници (ФОТО)

Foto: Milena Anđela

Tim povodom oglasio se i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je objavio mapu uz komentar:

- Ovo je GPS mapa 120 kamiona Beograd puta koji se u ovom trenutku nalaze na ulicama. Preko 300 radnika Beograd puta radi već 24 sata da očiste naš grad.

Inače, oglasili su se i iz JP “Putevi Srbije”, skrenuvši pažnju učesnicima u saobraćaju da se na obilaznici oko Beograda, u zoni petlje Orlovače, smer Dobanovci-Niš, zaustavilo se teško teretno motorno vozilo u desnoj traci izlivne rampe iz pravca Beograda (isključenje ka Nišu). Saobraćaj se odvija usporeno.

- Savetujemo učesnicima u saobraćaju da koriste zimske pneumatike, da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu - poručili su iz JP "Putevi Srbije".

BONUS VIDEO - BEOGRAD POD SNEGOM: Saobraćajnice prohodne, grad i večeras potpuno beo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)