BEZBEDNOST NAJMLAĐIH PRIORITET: Dodela dečijih autosedišta u Mladenovcu

Novosti online

01. 11. 2021. u 21:48

NA dodeli dečijih autosedišta, koju je Komisija za bezbednost saobraćaja Gradske opštine Mladenovac organizovala danas u atrijumu Fontane, okupilo se više od stotinu roditelja novorođenih beba, ali i njihovih baka i deka koji su došli da preuzmu sedište.

БЕЗБЕДНОСТ НАЈМЛАЂИХ ПРИОРИТЕТ: Додела дечијих аутоседишта у Младеновцу

Foto: Opština Mladenovac

- Danas smo u prilici da roditeljima darujemo više od stotinu autosedišta kategorije 9-36 kilograma. Kroz projekat "Autosedište za svako dete" do sada smo podelili blizu 3.000 sedišta roditeljima novorođenih beba. Ovo je aktivnost na koju smo najviše ponosni i koja je nesumnjivo od velikog značaja kako za nas, tako i za sve novopečene roditelje, pre svega u smislu bezbednosti njihovih mališana, ali i kao ušteda kućnog budžeta. Jedini bezbedan način prevoženja dece u automobilu je u odgovarajućem autosedištu i ja apelujem na roditelje da svoju decu prevoze bebzedno. Upotreba dečijih autosedišta se značajno uvećala i ti rezultati nam daju dodatnu motivaciju da nastavimo sa ovim i drugim projektima koji imaju za cilj povećanje bezbednosti saobraćaja - rekao je Stefan Ivanović, član Komisije za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Mladenovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju