NOĆ U BEOGRADU: U saobraćajnoj nesreći i manjem požaru povređeno dvoje ljudi

Tanjug

06. 10. 2021. u 07:37

TOKOM noći u Beogradu se dogodila jedna saobraćajna nesreća i jedan požar, a bio je povećan broj interkliničkih i prevoza do bolnice kovid pacijenata, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

НОЋ У БЕОГРАДУ: У саобраћајној несрећи и мањем пожару повређено двоје људи

Foto: N. Karlić

Sinoć u 21.10 na uglu ulica Koste Nađa i Teodora Mirjevskog u saobraćajnoj nesreći lakše je povređen muškarac (30), koji je odbio transport do bolnice.

Nešto ranije, u 20.49 dogodio se požar u ulici Put za Crvenku 11. d zbog kojeg je jedna žena (55), koja se nagutala dima, prebačena na toksikologiju VMA.

Ukupno je bilo 130 intervencija, od toga 14 na javnom mestu, i čak 34 interkliničkih i 10 transporta do Infektivne klinike kovid pacijenata, a noćas su za pomoć još zvali hronični i psihijatrijski bolesnici.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

BONUS VIDEO - Saobraćajna nesreća na smederevskom putu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum