INVESTITOR U BLOKU 37 NASTAVIO RADOVE: Stanari blokirali gradilište (FOTO/ VIDEO)

Š. M.

14. 07. 2021. u 10:16

INVESTITOR u Bloku 37 jutros je nastavio radove.

ИНВЕСТИТОР У БЛОКУ 37 НАСТАВИО РАДОВЕ: Станари блокирали градилиште (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto: Š. M.

U šest sati radnici su doneli dizalicu koju su iznenada uneli na gradilište. To je iznenadilo stanare pošto je bilo dogovreno mirovanje do pronalaska rešenja.

Potom su na gradilište stigli i kamioni koji nisu mogli da uđu jer je 40 stanara blokiralo gradilište. Sada će, kako kažu, na smenu da dežuraju, a za večeras su najavili veliki skup stanara.

Poslednjih nekoliko dana je advokat investitora pokušao da pozove građane i upravnike da im da "fantastičnu finansijsku ponudu" koju neće moći da odbiju, stoji na Fejsbuk stanici "Blok 37".

Ipak, kako smo saznali, niko od komšija i građana se nije javio, niti prihvatio ponudu.
Podsetimo, stanari ovog dela prestonice protestuju zbog izgradnje poslovnog objekta od osam spratova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)