Jeftinije avio-karte za LJubljanu i Cirih samo danas

Tanjug

22. 08. 2014. u 09:59

Јефтиније авио-карте за Љубљану и Цирих само данас
Za povratni let na liniji Beograd-LJubljana cena karte je počev od 99 evra, a za Beograd-Cirih počev od 139 evra, a važiće za putovanja od 1. oktobra do 10. decembra 2014.

BEOGRAD - Nacionalna avio-kompanija Er Srbija omogućila je, u okviru promotivne kampanje "Srećni petak", jeftinije karte za povratne letove do LJubljane i Ciriha, koje klijenti mogu da nabave samo danas.

Kako je saopšteno iz Er Srbije, za povratni let na liniji Beograd-LJubljana cena karte je počev od 99 evra, a za Beograd-Cirih počev od 139 evra, a važiće za putovanja u periodu od 1. oktobra do 10. decembra 2014. godine.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte.

Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Er Serbia Call Centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), ili pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, zatim u nekoj od poslovnica nacionalnog avio-prevoznika, kao i putem ovlašćenih turističkih agenata i putem veb sajta www.airserbia.com.

Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avio-prevoznik 26. oktobra 2013.

Leti do više od 38 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla Beograd", kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod šer partnerima, i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela.

Er Srbija trenutno ima flotu od deset uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije