Virus korona je odneo još jednog VELIKOG LEKARA: Premino čuveni doktor Mišić - Pacijenti su ga OBOŽAVALI

Novosti onlajn/J.S.

nedelja, 05. 07. 2020. u 13:05

Вирус корона је однео још једног ВЕЛИКОГ ЛЕКАРА: Премино чувени доктор Мишић -  Пацијенти су га ОБОЖАВАЛИ

Foto: J.S.

U nedelju u ranim jutarnjim satima u Kliničkom centru u Nišu, u 67. godini života od posledica korona virusa, preminuo je dr Svetislav Mišić, čuveni vranjski specijalista interne medicine i magistar endokrinologije
U NEDELjU u ranim jutarnjim satima u Kliničkom centru u Nišu, u 67. godini života od posledica korona virusa, preminuo je dr Svetislav Mišić, čuveni vranjski specijalista interne medicine i magistar endokrinologije.

Mr sci. med. Dr Svetislav Mišić, rođen je 1954. godine, rođen 1954. godine u Vranju, gde je završio Gimnaziju. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Nišu, gde je završio je postdiplomske studije iz endokrinologije, i specijalističke studije iz interne medicine.

Ostavio je veliki trag u naučno-istrazivačkom radu u oblasti lečenja od dijabetesa i gotovo ceo svoj radni vek vodio je Dispanzer za lečenje dijabetesa u Domu zdravlja u Vranju.

Pacijenti, kolege i prijatelji pamtiće ga kao nesebičnog i dobrog čoveka uvek tu da im ukaže i zdravstvenu i svaku drugu pomoć, a potom i kao vrsnog stručnjaka i velikog profesionalca u medicini. Za sobom je ostavio suprugu, ćerku i sina.

Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije