Čedi Tošiću (12) potrebna pomoć za operaciju: Akcija u Pirotu

Novosti online / V. Ć.

petak, 22. 05. 2020. u 13:44

Чеди Тошићу (12) потребна помоћ за операцију: Акција у Пироту
U Pirotu se organizuje humanitarna akcija prikupljanja sredstava za operaciju Čede Tošića (12) koji se leči od cerebralne paralize. Ovim povodom Moto klub “Anđeli” organizuje svoju akciju

ČEDI Tošiću, (12) iz Pirota, potrebno je oko 305.000 dinara za operaciju u junu. Tošić se od malena leči od cerebralne paralize, imao je nekoliko uspešnih zahvata, nakon kojih je prohodao, ali je sa nailaskom puberteta ojačao, porastao i otežao i sada ne može da se kreće kao što je to činio ranije.

Kako kaže njegova zabrinuta majka Ljiljana, do sada su pomagali mnogi pa i lokalna vlast i nada se da će u narednih dana prikupiti ovaj novac, kako bi njen sin otišao na operaciju u specialističkukliniku "Medikus".

Čeda Tošić i njegova majka inače žive veoma skromno u Timočkoj ulici broj 14 u Pirotu i svi koji se odluče da pomognu novčano ili da porodici doniraju hranu, odeću obuću i slično mogu se obratiti telefonom lično Ljiljani na broj 063 124 87 01. Povodom ovog apela, Moto klub "Anđeli" 30. maja organizuje humanitarnu akciju u centru grada.