MIŠKO Ivanković (46), muzičar rodom iz Ćuprije, otkrio je da je pozitivan na virus korona i vest o tome objavio je na svom Fejsbuk profilu. Želja mu je bila da obavesti sve poznanike sa kojima je bio u kontaktu da se pripaze. U razgovoru za "Novosti" rekao je da radi javni posao i da smatra da je najnormalnije da o bolesti obavesti sve sa kojima je bio u kontaktu.

Priču o njemu smo objavili na našem portalu i ilustrovali je fotografijom sa Fejsbuka, na kojoj je Miško sa trojicom prijatelja iz Paraćina. Iako je u tekstu pisalo da je zaraženi na slici treći s leva, problem je nastao jer su mnogi koji su pročitali tekst ne ramišljajući doveli sve ljude sa fotografije u vezu sa virusom, odnosno zaključili da su sva četvorica pozitivna na Kovid-19.

Tim povodom nam se obratio jedan od njih, Jovan Kovačević, koji nam je rekao da su svi oni ni krivi ni dužni počeli da doživljavaju brojne neprijatnosti.

Fotografija je nastala mnogo pre pojave virusa korona i svi koji su snimljeni sa Miškom Ivankovićem su zdravi i nemaju nikakve veze sa činjenicom da je muzičar pozitivan na Kovid-19.

Izvinjavamo se Jovanu Kovačeviću i dvojici muškaraca koji su fotografisani sa Ivankovićem, ako smo objavljivanjem fotografije napravili bilo kakav problem.