Nikoli nova kolica

Lj. P.

21. 09. 2019. u 10:28

Николи нова колица

Nikola sa drugarima, nastavnicima i donatorima Foto Udruženje "Čepom do osmeha"

Udruženje "Čepom do osmeha" pomoglo dečaku; On je 37. dete kojem je od početka akcije obezbeđeno pomagalo

UDRUŽENjE "Čepom do osmeha" iz Novog Sada pomoglo je Nikoli Cvetkoviću (15), kome su u Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje "Mara Mandić", uručili elektromotorna kolica. Dečak boluje od progresivne mišićne distrofije i ovo pomagalo će mu značajno olakšati svakodnevicu.

On je 37. dete kojem je od početka akcije obezbeđeno pomagalo.

PROČITAJTE JOŠ - Karnevalska povorka maskirane dece na “Danima ludaje” u Kikindi najlepša slika Banata u bojama jeseni (FOTO)

Uz pomoć prijatelja iz kompanije Ernst&Young, koji su odlučili da usmere polovinu sredstava za kupovinu elektromotornih kolica, Udruženje "Čepom do osmeha" uspelo je da usreći Nikolu. U ovom novosadskom udruženju ističu da su ponosni što su naišli na podršku i opravdali poverenje pomenute kompanije i što je saradnja rezultirala lepim delom.

- Zahvaljujemo se direktoru škole "Mara Mandić" Goranu Vladiću, nastavnici Marijani Kalkan, nastavnom osoblju, đacima i porodici Cvetković na izvrsnom gostoprimstvu - kaže Vanja Petković, osnivač i predsednica udruženja "Čepom do osmeha". - Uvek je zadovoljstvo provoditi vreme i stvarati uspomene sa ljudima dobrog srca.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije