POKLON OD ŽANDARMERIJE RADNICIMA BOLNICE: Zajedno spasavaju živote

D. ZEČEVIĆ

30. 07. 2019. u 12:41

ПОКЛОН ОД ЖАНДАРМЕРИЈЕ РАДНИЦИМА БОЛНИЦЕ: Заједно спасавају животе
Pripadnici niške Žandarmerije, poklonili su komplete radnih majica Odeljenju urgentne medicine prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić"

Pripadnici niške Žandarmerije, poklonili su komplete radnih majica Odeljenju urgentne medicine prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić".

Kako ističu u ovoj zdravstvenoj ustanovi, svi zaposleni na Odeljenju za prijem i zbrinjavanje hitnih stanja, dobili su nove bele radne majice sa natpisom "Urgentno odeljenje".

- Na ovaj gest, pripadnici Žandarmerije su se odlučili zbog izuzetno profesionalnog i humanog odnosa zaposlenih na tom odeljenju, kako prema njima i članovima njihovih porodica, tako i prema svim drugim građanima koji se za pomoć svakodnevno obraćaju ovoj ustanovi - ističu u prokupačkoj bolnici.

Pročitajte još - ZAHVALNOST ZA HUMANOST: U KC Niš otkrivena bista dr Elsi Inglis (FOTO)

Dr Sanja Đorić, zamenik načelnika Odeljenja za prijem i zbrinjavanje hitnih stanja, ističe da ih je ovaj poklon prijatno iznenadio.

- Ovo je za sve nas podstrek da nastavimo savesno da obavljamo svoj posao jer se na Urgentnom odeljenju spasavaju životi, pa se osoblje maksimalno trudi da da sve od sebe, kako bi svakom bolesniku bila ukazana adekvatna prva pomoć - kazala je dr Đorić, i podvukla da je najveća nagrada to što su pacijenti, među kojima ima i onih koji su zaposleni u niškoj Žandarmeriji, prepoznali trud i zalaganje zaposlenih na ovom odeljenju.

CEO OKRUG

Odeljenje Urgentne medicine, na kome radi pet lekara i 15 medicinskih sestara i tehničara, pokriva čitav Toplički okrug, i tu dolaze pacijenti iz Prokuplja, Kuršumlije, Blaca i Žitorađe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije