Rukovodstvo Javnog preduzća "Resavska pećina" u Despotovcu saopštilo je danas da produžava sezonu zbog toplog vremena tokom jeseni, kao i da je odlučilo da počne sa organizacijom venčanja u Resavskoj pećini i kod vodopada Lisine. Proteklog leta nekoliko parova venčalo se u Resavskoj pećini, te je na osnovu njihovog pozitivnog iskustva ocenjeno da u fokusu promocije preduzeća budu i takvi dogadjaji, navodi se u saopštenju.

Zainteresovani parovi pozvani su da kontaktiraju preduzeće za više informacija, jer je u toku period planiranja venčanja za iduću godinu.

Vodiči u Resavskoj pećini radiće ove godine do 3. decembra, a zbog zimskog računanja vremena pećina radi od 8 do 16 časova do proleća naredne godine kada počinje nova sezona.

Posetioci mogu i posle 16 časova da posete pećinu kada je dežuran čuvar prirode koji ih takodje može povesti u obilazak.

Resavsku pećinu je ove godine, do sada, posetilo 58.500 ljudi, oko 1.500 više u odnosu na celu prethodnu godinu, produžetkom sezone u preduzeću očekuju da ostvare cilj od 60.000 posetilaca do kraja godine.

Tokom predstojećeg državnog praznika 10, 11. i 12. novembra preduzeće će raditi svakog dana u standardnom radnom vremenu.