TREĆACI GAZILI VRŠNjAKA: Nasilje u školi u Valjevu

B. P.

sreda, 29. 11. 2017. u 13:19

ТРЕЋАЦИ ГАЗИЛИ ВРШЊАКА: Насиље у школи у Ваљеву

Shutterstock

Mališan je jedan dan prevetnivno zadržan na posmatranju zdravstvenog stanja u Opštoj bolnici
VALjEVO – Trojica devetogodišnjaka napala su, nezvanično saznajemo, svog školskog druga na malom odmoru u Prvoj osnovnoj školi u gradu na Kolubari. Vršnjaci su ga gazili i šutirali, a dečak, srećom, nije zadobio teže povrede.

Pročitajte još:
Vršnjačko nasilje: Za šamare samo izvinjenje

Mališan je jedan dan prevetnivno zadržan na posmatranju zdravstvenog stanja u Opštoj bolnici u Valjevu. Incident se dogodio u odeljenju trećeg razreda Prve osnovne škole, u trenutku kada, saznajemo, učiteljica nije bila u učionici. O incidentu su obavešteni policija i nadležno tužilaštvo, a istraga će utvrditi razloge napada devetogodišnjaka na učenika iz istog razreda.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Roditelj

29.11.2017. 13:40

Možda je i ovom detetu "na čelu pisalo tucite me " ko što nedavno izjavi ministar prosvete, u šali na javnom servisu !?

Деки

29.11.2017. 13:42

Сада отац изгаженог малишана да пронађе "очеве" те тројице малолетника и да их пошаље на трауматологију, на превентивно вишедневно посматрање! Можда након тога посвете више времена својој деци и васпитају их како доликује.

Vlada Legenda

29.11.2017. 13:58

Da rezimiramo...sve je ovo došlo sa tehnologijom i "vrednostima" sa zapada!Gde nestade ono naše ljudsko ,humano i civilizovano društvo....

ogorcena

29.11.2017. 14:37

@Vlada Legenda - Sa tim se ne slažem, iako nisam zagovornik "vrednosti" sa zapada.U moje vreme je bilo droge skoro na izvolte, pa se nas preko 90% nije navuklo,bilo je filmova sa užasno nasilnim sadržajem i u u moru krvi, pa se nismo hvatali noževa i pištolja.Ali smo imali stabilne porodice, vaspitanje i poštovanje prema svakom čoveku, Ovde, trojica na jednoga!!!!!!!!!!!

toma

29.11.2017. 14:09

Ovo postaje sve vece ludilo. Jos malo pa ce poceti i u jaslicama, boze me sacuvaj. Hajde sad da se podvuce crta i da se preduzmu hitno odgovarajuci koraci i prema akterima, a pogotovu prema roditeljima istih. Pokazna vezba u ovom slucaju mora biti zestoka i opomenjujuca za sve potencijalne ucesnike.Treba udariti zestoko i BRZO uz svakodnevno pracenje sredstava informisanja. Za nauk svima. Inace ode sve dodjavola.

baka goca

29.11.2017. 14:43

Odavno mi plaćamo danak đacima ponavljačima i prepisivačima.Do posla ne dolaze najbolji nego, vezare,oni što skoro ništa ne znaju.Takvi uče decu,opet najgori nihovi đaci zauzeće radna mesta.Tako sve u krug.Kako mogu nevaspitani nastavnici da vaspitaju decu.Lični primer je najbolji.Ako tome dodamo rialiti kulturu,zbunjene roditelje,sistem vrednosti koji je nakaradan ,imamo ovo što imamo.Deca kao sunđeri sve upijaju.Nasilje je na svakom mestu.Koji drugi model društvo nudi mladima?

RacaVračar

29.11.2017. 15:00

Pobogu deco , umesto da se čuvamo ko malo vode na dlanu ionako nas nema mnogo !!!

Kappa

29.11.2017. 15:09

Najkrivlji su roditelji!!! Ne sme popreko da me pogleda a ne da ulazi u tuču! Na vreme zavrnuti uši, i pričom ukazati šta još može da se desi. Sve dolazi od kuće!!!

Prolaznik

29.11.2017. 15:10

U Valjevu se ovo nije ranije desavalo. Tuca u kojoj trojica tuku jednog je i inace bljutava, i kukavicka, a kamoli kad to rade mala deca. Kao Valjevac sam zgadjen, i ocekujem epilog i ostre sankcije protiv roditelja te dece.

miki

29.11.2017. 15:51

Postovana gospodo, starije sam generacije ali mislim da ovo vazi I sada.Naime postovanje I kucno vaspitanje nije vezano za god.Mene je majka ucila upravo tome.Ne diraj nikoga ali ako te neko dira vrati mu ali samo tad.Ako je taj neko pao nesmes da ga pipnes vise.Roditelje dece koja ugrozavaju druge treba maksimalno kazniti kako novcano tako I zatvorom.Jedino tako ce ovo drustvo naterati nesavesne roditelje da vise vode racuna o svojoj deci.Pozdrav

Jasmina

29.11.2017. 17:45

Verovatno "škola nije imala vremena da se upozna sa faktorima rizika" evo skoro tri meseca, što bi rekla doživotna koordinatorka za prevenciju nasilja u školama iz ministarstva prosvete ko onomad u Aranđelovcu !Koga bre više vi zamajavate !? Dok samo čekamo vest o masakru u školama ova više od deceniju piše projekte i fraze, dokle !?