Perišić kandidat SNS za gradonačelnika?

N.Marković

nedelja, 06. 03. 2016. u 14:01

Перишић кандидат СНС за градоначелника?

Dr Zoran Perišić

Iako je poslednjih nedelja bilo puno čaršijskih priča o eventualnim kandidatima naprednjaka koji bi nakon izbora mogli da preuzmu funkciju prvog čoveka Grada, knjiga je na kraju, nezvanično, ipak spala na jedno slovo

NIŠ- Iako je poslednjih nedelja bilo puno čaršijskih priča o eventualnim kandidatima srskih naprednjaka koji bi nakon izbora mogli da preuzmu funkciju prvog čoveka Grada, knjiga je na kraju, nezvanično, ipak spala na jedno slovo.

Kako nam je izvor iz redova GO SNS potvrdio, na listi za izbor za predstojeće lokalne izbore, ponovo će se naći prof. dr Zoran Perišić, još uvek aktuelni gradonačelnik, kome će ukoliko njegova politička opcija pobedi u gradu na Nišavi ovo biti drugi mandat po redu.

Pre samo dve nedelje, prema informacijama koje smo imali “u igri” je bilo nekoliko imena, ali je nakon poslednje posete Bratislava Gašića, visokog finkcionera SNS-a, situacija bila drastično jasnija. Poslednja od promena koja je usledila bila je smena dr Milana Stanojkovića koji se takođe visoko kotirao, a koji je funkciju koordinatora gradskog odbora obavljao više od pola godine.

I u javnosti, a i među naprednjacima se nakon toga moglo čuti da će koplja verovatno ukrstiti aktuelni gradonačelnik Perišić i Boban Džunić, predsednim GO Palilula, ali je očigledno, prema navodima pouzdanog izvora, poslednje istraživanje rejtinga niških političara bilo presudno. Rezultati su tada pokazali da je, i pored negativne kampanje koju, kako tvrde niški naprednjaci, pojedinci vode protiv Perišića, on ipak i dalje najpopularniji predstavnik njihove politike u gradu.

Ostaje da se sačeka i zvanična potvrda iz GO SNS-a.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Првослав

08.03.2016. 09:48

Живео СПС. Они су најбољи!Народ их обожава, дао би задњу кап крви да опстану навласти !Неће се смирити док не униште Србију!