Ванда и Мауро Икарди одлучили су се на селидбу током пандемије и прекршили правило карантина када су са децом отпутовала из Париза у Италију, у највеће жариште вируса корона. Вандин бивши супруг Макси Лопез, упркос лошим односима које имају, обратио јој се јавно јер му је здравље троје деце које има са њом на првом месту.

"Желио бих да знам по којим критеријима сте прекршили карантин током глобалне пандемије", питао је Лопез своју бившу супругу преко Инстаграма. "Цео свет вас је замолио да не одлазите из Париза, а ви сте изложили моју децу путовањем у другу земљу. Преселили сте се у епицентар заразе у Италију, не размишљајући о последицама. Шта није у реду са твојом главом? Тренутно је најсветија ствар на свету здравље наше деце. Изнервиран сам због оваквог стања свести. Данас си мајка петоро деце, али изгледа да тога ниси свесна"


Макси Лопез и Ванда Нара растали су се 2013. Године јер је она отишла са његовим млађим саиграчем и земљаком Мауром Икардијем. Када је пребродио кризу и самоћу без троје деце које је Ванда повела са собом, Лопез се захвалио Икардију што га је ослободио такве жене.