Досадашњи капитен фудбалера Црвене звезде Марко Марин, који каријеру наставља у Саудијској Арабији, поручио је да испунио све жеље на "Маракани" и да је дошло време за нови изазов.

Бивши немачки репрезентативац потписао је уговор са Ал Ахлијем у трансферу вредном 2,5 милиона долара.

- Провео сам годину и по дана у клубу који волим од рођења. Годину и по предивних дана. Играо сам, побеђивао, освајао трофеје, усрећио и себе и наше навијаче. Испунио сам све своје дечачке снове. Сада је досло време за растанак. Дошло је време за нове изазове - написао је Марин на свом Инстаграм профилу.

Он се захвалио руководству клуба, тренерима, саиграчима и навијачима, који су му испунили жељу "дечачки сан да заигра за вољени клуб".

- Надам се да сам испунио очекивања навијача и свих људи у клубу. Звезда је у последње време постигла велике успехе играњем у европским такмичењима и освајањем титула у домаћем првенству. Надам се да ће и у будућности наставити путем успеха и вратити се на место у Европи које јој припада, а то је константно играње у европским такмичењима пре свега. Дошло је време за неке нове, млађе играче да проносе славу великог клуба. Желим Звезди освајање титуле у домаћем првенству и наравно квалификацију у неко од европских такмичења - закључио је Марин, честитајући свима божићне празнике.