Mamić: Dobro dezinfikujte svoja usta pre nego što počnete da kritikujete prezime Đoković

Novosti online

utorak, 07. 07. 2020. u 10:10

Мамић: Добро дезинфикујте своја уста пре него што почнете да критикујете презиме Ђоковић

Novak Đoković foto: EPA

Odustao sam od pisanja o Novaku da ne dam kretenima da se iživljavaju na tom svetom prezimenu, rekao je Zdravko Mamić

Nekadašnji prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić se u razgovoru za TV Elta, pored fudbalskih priča, dotakao i napada na Novaka Đokovića posle organizacije turnira u Beogradu i Zadru usred pandemije virusa korona. U svom stilu Mamić je usmerio kritike ka kritičarima najboljeg tenisera sveta.


- Hteo sam da pišem o tome. Odustao sam da ne dam kretenima da se iživljavaju na tom svetom prezimenu. Jer bi sigurno neko to iskoristio da ga prlja kroz moj sudski postupak. Ali poručujem svima onima koji loše pričaju o Novaku Đokovića da prvo dobro dezinfikuju usta. Jer porodica Đoković i on sam, svojim ponašanjem i delima, zaslužuju da im se svi obraćaju u stavu mirno - rekao je Zdravko Mamić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Bratkooo

07.07.2020. 10:41

Dobro je rekao covek. Stvarno treba da se prekine s tim zato sto se Neki hrane lošim mislima i razumeju samo govor kojim se i sami služe.

BOGAMI NESTO OVI HRVATI NAVALILI BRANIT NASEG NOLETA

07.07.2020. 12:10

NESTO SE VALJA IZA BRDA, verovatno su spremili veliki transfer, kako bi ga usvojili (pohrvatili) kao sto pokusavaju i Nikolu Teslu.

MILE

07.07.2020. 12:51

U ime mojih srodnika koji nose to veličanstveno PREZIME hvala ti Zdravko bez obzira na sve,ali ovo je rečeno iz tvoje iskrene duše.