Stanje košarkaša Crvene zvezde Ognjena Kuzmića, koji je u nedelju ujutru teško povređen u saobraćajnoj nesreći, je stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno, objavio je srpski i regionalni šampiona na zvaničnom sajtu kluba u saopštenju koje prenosimo u celosti.


- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno.

Kuzmić se i dalje nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su posle početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući.

Pročitajte još TEŠKA NESREĆA KOD BANjALUKE: Ognjen Kuzmić u komi, hitno ga prebacuju za Beograd! (FOTO)

O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedelju brine izuzetan lekarski tim u Urgentnom centru, i KK Crvena zvezda im se i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedelju u bolnicu u teškom stanju.

U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da posle 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija.

KK Crvena zvezda mts shvatajući veliki interes javnosti i brigu svih dobrih ljudi, nastaviće da izveštava o zdravstvenom stanju našeg Ognjena Kuzmića u skladu sa informacijama koje dobijamo od doktora Urgentnog centra.

Pročitajte još ISPOVEST BOKSERA KOJI JE UČESTVOVAO U NESREĆI: Svetla su se odjednom pojavila ispred nas, iz Kuzmićevog auta se čula glasna muzika i krkljanje

Zato još jednom molimo sve, da poštujući privatnost porodice Kuzmić i težinu situacije u kojoj se nalazi Ognjen, informišu javnost o njegovom zdravstvenom stanju sključivo koristeći klupska saopštenja – objavili su crveno-beli.