Na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor se jutros dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je povređen košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić. „Porše“ u kojem su se nalazili on i njegov prijatelj Bogdan Ilić je udario u „BMV“ u kojem su bili bokser iz Prijedora Dražan Janjanin i njegov drugar Marko Miljatović koji je bio za volanom.

U razgovoru za portal „Srpskainfo“ je Janjanin opisao dešavanja koja su prethodila udesu.

- Vraćao sam se sa borbe iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima oko pet sati ujutru kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Automobil je velikom brzinom išao iz suprotnog smera i skrenuo u našu traku. Miljatović je brzo reagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u bankinu. Međutim i "porše" koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji levi kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila - rekao je Janjanin.

PROČITAJTE JOŠ: IZVEŠTAJ LEKARA O KUZMIĆU: Stigle nove informacije o stanju srpskog košarkaša

On je istakao da se njihovo vozilo od siline udarca prevrnulo na krov, dok se „Porše“ zaustavio oko 200 metara dalje“.

- Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa puta. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta. Mi imamo posekotine od stakla. Meni su šili ruku, ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju– poručio je Janjanin.

PROČITAJTE JOŠ: TEŠKA NESREĆA KOD BANjALUKE: Ognjen Kuzmić u komi, hitno ga prebacuju za Beograd! (FOTO)

foto D.Pozderović