Predsednik Partizana Nikola Peković kažeda je svakodnevno na vezi sa saradnicima iz crno-belog tabora i da je potpuno posvećen funkciji.

-Svakodnevno sam na vezi sa Mićom Berićem i Vladom Grkovićem. Češće se čujem sa ljudima iz kluba nego za familijom- rekao je Peković u izjavi za Žurnal.

Partizan u sedam prvih kola ABA lige ima samo dve pobede, nedavno je stigao Kevin Džons,a Peković najavljuje dolazak još jednog stranca.

-Dovođenje stranaca je jedan od ključnih poteza sezone. Finansijski nismo u situaciji da dovodimo zvučna pojačanja, prioritet u ove dve sezone je da se ekonomski stabilizujemo. Para nema, situacija je teška. Želimo da dovedemo još jednog stranca, ali ne smemo da se rasipamo. Zato biramo pažljivo. Verujemo da ćemo u skorijoj budućnosti, posle završne seče u NBA, pronaći igrača koji bi mogao da nam pomogne - istakao je Peković.

U nekim mečevima ni sreća nije bila na strani crno-belih.

- Sve te lopte moraju da se vrate u nekom trenutku sezone. Čitava prva petorka je došla, ti igrači su dobili uloge koje do sada nisu imali. Sve je to uticalo. Bitno je, međutim, da i kad se gubi vidi borbenost, volja i žar u igri, zaključuje Nikola.