Vujadin Savić o pozitivnom rezultatu na Kovid19: Osećam se odlično (FOTO)

Novosti online

petak, 19. 06. 2020. u 15:10

Вујадин Савић о позитивном резултату на Ковид19: Осећам се одлично (ФОТО)

Vujadin Savić foto: Arhiva VN

Ono što mi je veoma važno je da svi znaju da posle derbija u Kupu nisam bio u kontaktu ni sa jednim igračem Crvene zvezde, napisao je Savić

Srpski internacionalac Vujadin Savić oglasio se na Instagramu posle dobijanja pozitivnig testa na virus korona. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je obavestio javnost da se dobro oseća i da se potražio lekarsku pomoć čim je dobio blagu temperaturu.


- Želim da poručim javnosti da su mi danas stigli rezultati testa na korona virus i da sam pozitivan. Osećam se odlično i samo sam pre 4 dana imao blagu temperaturu koja je već ujutru nestala! Sada ne osećam bilo kakav problem. Ono što mi je veoma važno je da svi znaju da posle derbija u Kupu nisam bio u kontaktu ni sa jednim igračem Crvene zvezde, niti da sam dolazio u prostorije kluba. Takođe, već 10-ak dana sticajem okolnosti, nisam se video ni sa roditeljima. Čim sam osetio taj jedini simptom osta sam u samoizolaciji i nisam želeo ništa da rizikujem. Dobro sam i nadam se da ću brzo ozdraviti - napisao je Vujadin Savić.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije