Mijatović o Luki Joviću: Izgleda kao da nije 100 posto povezan sa idejom da uspe u Real Madridu

Novosti online

sreda, 10. 06. 2020. u 09:04

Мијатовић о Луки Јовићу: Изгледа као да није 100 посто повезан са идејом да успе у Реал Мадриду

Predrag Peđa Mijatović foto: Arhiva VN

Nismo mnogo od njega videli. Pokazao je detalje koji nisu dovoljni, rekao je bivši igrač španskog kluba

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, Crnogorac, Predrag Peđa Mijatović čest je analitičar španskog fudbala, sa posebnom zadrškom na Real Madridu. Kao nekadašnji igrač, kasnije i funkcioner, dosta prati dešavanja u klubu sa “Santijago Bernabeua”, a Špancima su naročito zanimljivi njegovi stavovi o Luki Joviću u redovima svetskog velikana.


"Voleo bih da razgovaram o Joviću zbog njegovih golova. Došao je mlad u Real, sa dobrom preporukom igara u Ajntrahtu i tu prednost nije iskoristio. Nismo mnogo od njega videli. Pokazao je neke detalje koji nisu dovoljni da se kaže on je igrač Real Madrida. Izgleda kao da nije 100 posto povezan sa idejom da uspe u ovakvom klubu”, rekao je Predrag Mijatović u razgovoru za “El Larguero”.


Osvrćući se na priču o Jovićevom odlasku na kraju sezone, nekadašnji igrač Reala i Partizana, istakao je:

„Neko rešenje mora da se pronađe. Možda je kontraproduktivno da u Realu ostane ovako”.


Razgovor je prešao na kapitena “kraljevskog kluba” Serhija Ramosa, koji je pred kraj karijere i u istoj ekipi je već godinama.


"Čini mi se da je dobro što jeRamos u Madridu mnogo godina. Treba se setiti da su Hijero, Raul ili Kasiljas napustili klub pred kraj karijere. Ramos, kao Španac, mora da završi igračku karijeru u Real Madridu. Glasam za obnovu ugovora sa njim, bilo bi dobro i korisno za sve. On je sjajan fudbaler i došlo je vreme da španski igrač završi karijeru u Real Madridu", zaključio je Mijatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Pero

10.06.2020. 09:35

Tipičan primer osobe koja nije sposobna da se izbori sa bremenom velikog novca i velike odgovornosti. Novac ubija dušu svega, pa i fudbala, sve postaje "profesionalno".

Conte

10.06.2020. 10:24

Sve je jako prosto. Kada Jovic bude dobijao onoliko upotrebljivih lopti koliko je dobijao u Ajntrahtu, tada ce da bude mnogo golova. Tamo je imao sjajnu podrsku (u prvom redu) od Rebica, Kostica i Gacinovica a u realu je to mnogo-mnogo bledje. Razumem da novinari moraju da zarade za hleb ali ova tema je presla u dosadu.

A JA GARANTUJEM 100 POSTO DA JE OVO NJEGOVA POSLEDNAJ SEZONA U REALU

10.06.2020. 13:37

NASLEDIO JE OGNJENOVICA, a nije ni cudo, iz istog su kluba, i slicna mentaliteta, mislili su (obojica) samo je vazno potpisat ugovor s Realom, i nastavit srpskom uzrecicom "nema problema" Zamislite da se tako Ronaldo ponasao, dali bi nesto u zivotu postigao?