Partizan gostuje Spartaku: Vreme je da se Suma vrati

M.B.

subota, 06. 06. 2020. u 08:41

Партизан гостује Спартаку: Време је да се Сума врати

Suma i Sadik Foto: M. Vukadinović

Neke ću odmoriti, imamo momke koji bez problema mogu da zamene startere, a da igra ne padne. To će biti prilika za neke igrače da se još jednom dokažu - rekao je Milošević

POLUFINALE Kupa Srbije je u mislima svih u Humskoj od momenta kada su izvučeni parovi polufinala Kupa Srbije, ali pre duela sa večitim rivalom sledi današnja prvenstvena obaveza protiv Spartaka u Subotici (16.00 - Arena 1). Trener crno-belih Savo Milošević najavio je da će utakmicu početi Sejduba Suma kao i da će biti nekoliko promena u sastavu u odnosu na kup-duel u Surdulici.


- Biće četiri, pet promena, ima logike. Teren u Surdulici je bio u boljem stanju nego obično, ali i dalje mekan i traži mnogo više energije od igrača. Neke ću odmoriti, imamo momke koji bez problema mogu da zamene startere, a da igra ne padne. To će biti prilika za neke igrače da se još jednom dokažu - istakao je Milošević.


Strateg Partizana nije želeo da širi priču o razgovoru koji je imao sa Umarom Sadikom.


- To će se rešavati u okviru porodice, a ne medijski. Sve su to problemčići koje rešavamo u hodu. Nisam ja ni na koga ljut, sve rešavamo u cilju da grupa bude homogena i da nema nikoga ko prelazi crvene linije - zaključio je Milošević.