Karte za heroje korone: Surduličani organizaciono maksimalno spremni za dolazak Partizana

D.RISTIĆ

sreda, 03. 06. 2020. u 08:55

Карте за хероје короне: Сурдуличани организационо максимално спремни за долазак Партизана
Radnik će 60 odsto ulaznica za ovaj atraktivni meč podeliti besplatno onima koji su, protekla tri meseca, bili u prvim redovima borbe protiv virusa korona

Rukovodstvo FKRadnik vrši poslednje pripreme pred predstojeći meč sa beogradskim Partizanom, ali rezultat nije jedini problem koji muči Surduličane. Surduličani danas dočekuju Partizan u četvrtfinalu Kupa Srbije, a pred klubom je nimalo lak zadatak da zbog velikog interesovanja nekako ispoštuje mere Vlade Srbije o okupljanju maksimalno 1.000 ljudi na javnom mestu.

- Prema ideji predsednika Skupštine opštine i narodnog poslanika Novice Tončeva, Radnik će 60 odsto ulaznica za ovaj atraktivni meč besplatno podeliti onima koji su protekla tri meseca bili u prvim redovima borbe protiv virusa korona. - kaže prvi čovek Radnika Stanislav Tončev.

Pristalice Partizana iz Beograda će moći da bodre ljubimce sa tribina "surduličke bombonjere", ali će njihov broj biti ograničen.

- Voljni smo da obezbedimo oko 150 mesta na južnoj tribini za navijače Partizana. Detalje oko rasporeda navijača na tribinama, na kojima ima oko 3.000 sedećih mesta, određuje redarska služba - zaključio je predsednik Radnika.