Škotski klub traži od navijača da preko Tvitera odluče o golmanu

Beta

utorak, 26. 05. 2020. u 23:52

Шкотски клуб тражи од навијача да преко Твитера одлуче о голману
Škotski fudbalski klub Livingston pozvao je navijače da putem društvenih mreža odluče da li će trećem golmanu Gariju Mejliju biti ponuđen novi ugovor

Škotski fudbalski klub Livingston pozvao je navijače da putem društvenih mreža odluče da li će trećem golmanu Gariju Mejliju biti ponuđen novi ugovor.

Mejli (37) je 2016. godine došao u klub kada je igrao u Ligi Jedan, a trenutno je treći golman pošto je poluprofesionalni fudbaler.

Mejli nije dobijao mnogo prilika da brani, ali ga je trener Geri Holt pohvalio zbog njegovog dobrog uticaja na igrače, preneo je Eurosport.

Njegov ugovor ističe u junu, a klub će na neobičan način odlučiti da li će mu ponuditi novi ugovor.

"Vrlo verovatno prvi put u fudbalu, ali dajemo vam šansu da odlučite o budućnosti golmana Garija Mejlija. Pošto mu ugovor ističe sledećeg meseca, ostavljamo ga u rukama navijača, da li da mu ponudimo novi ugovor ili ne", navodi se na Tviter nalogu Livingstona.

Navijačima je ponuđena mogućnost da glasaju: "Da - ponudite mu ugovor" i "Ne - pustite ga da ide".

Pojedini fudbaleri Livingstona ostavili su šaljive komentare, među kojima i vezni fudbaler Marvin Bartli, koji je rekao: "100 odsto odlazi, klub ne može da napreduje sa 'igračima' kao što je on".

"Zdravo krupni, čuvaj se", naveo je Bartli.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije