Doktorka Marijana stavila tačku na spekulacije: Evo zašto je Kosta bio u Beogradu!

Novosti online

27. 04. 2020. u 21:45

Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao - poručila je Marijana Kovačević za "Novosti"

Докторка Маријана ставила тачку на спекулације: Ево зашто је Коста био у Београду!

Dijego Kosta Foto: EPA/Marijana Kovačević Foto: I. Marinković

Kad je teško tu je doktorka Marijana Kovačević. Mnogi poznati sportisti su dolazili u Beograd kako bi rešili probleme sa povredama. Među njima je bio i golgeter madridskog Atletika koji je u srpskoj prestonici bio uoči finala Lige šampiona 2014. godine.

U intervjuu za „ESPN“ je ispričao detalje tretmana poput „korišćenja elektrošokova, konjske placente, doktorke koja je pušila cigarete“. Ujedno je priznao i da posle toga nije osećao nikakav bol, sve do samog meča kada je morao da rano da bude zamenjen.

Međutim, nije baš sve što je ispričao istina. Tačku na spekulacije je stavila doktorka Marijana Kovačević u izjavi za „Novosti“.

- Neću da se natežem sa nekim ko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je on želeo. Neka pišu šta hoće, ali kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. godine ne igra dobro. Kosta kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svetskom prvenstvu i odigrao je ceo Mundijal, a posle regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio – rekla je Marijana i dodala da nije istina da radi sa konjskom placentom.

Ovo nije prvi put da neki od sportista pokušava krivicu da svali na nju, ali je svaka povreda evidentirana snimcima, kao i otpust posle terapije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Kengur

28.04.2020. 03:26

Doktorko Marijana, Citao sam mnogo puta o sportistima kojima ste pomagali i ja potpuno verujem,ali takav zivot je da se nadje neki idiot kome nije prijala mozda boja vase klinike moram da se nasmejem.Osetio sam potrebu da dam komentar.

Radojko

28.04.2020. 08:46

@Kengur - To je i problem danasnjeg sveta sto se sve zasniva na verovanju, pa moze da se iz avéré da li verujemo doktorki ili fufbaleru. Ne postoje relevantne Ustaritz koje potvrdjuju kvalitet.