Fabio Kanavaro i Iker Kasiljas imali su razgovor uživo na Instagramu. Razgovori uživo na društvenim mrežama nov je vid komunikacije i sve češći među sportistima u doba pandemije i sve zanimljiviji njihovim fanovima.

Posle susreta Totija i Tonija, na Instagramu su se „našli“ Fabio Kanavaro i Iker Kasiljas. Dvojica drugara, pripadnici različitih generacija, saigrači iz Real Madrida, govorili su neformalno o svojim planovima i aktivnom učešću u svetu fudbala.

"Ti ćeš biti predsednik FS Španije, a ja ću trenirati Real Madrid", rekao je Italijan Špancu koji planira da se kandiduje za prvog čoveka španske federacije. „Rad u Kini mi mnogo pomaže da steknem iskustvo i budem bolji. Sada već mogu da kažem da imam više samopouzdanja i svoje metode. Spreman sam da se vratim u Evropu“.
Fabio Kanavaro   foto: EPA


Golman Porta brzo je odgovorio aktuelnom selektoru nacionalnog tima Kine, bivšem igraču Napolija, Parme, Juventusa ...

„Imam nove ideje, ali ime ne dobija na izborima. Kompleksna je to procedura. Izaćiću na izbore i tražiti glasove idejama“, rekao je Kasiljas Kanavaru.

Sve ovo bilo je u šaljivom tonu dvojice fudbalskih velikana, a Italijan je pokušao razgovor da završi u komplementiranju Špancu:

„Ti si najbolji golman kog sam ikada video“, rekao je Kanavaro, ali ga je Kasiljas podsetio na ranije izjave: „Kako sad to? Uvek si govorio da je Điđi najbolji na svetu“.