Trener Voždovca: Igračima nije prijatno, imamo redovne sastanke preko interneta

Beta

četvrtak, 26. 03. 2020. u 11:33

Тренер Вождовца: Играчима није пријатно, имамо редовне састанке преко интернета
Trener Voždovca Jovan Damjanović rekao je danas da fudbalerima tog kluba nije prijatno zbog situacije sa korona virusom, a da moderna tehnologija olakšava situaciju i da je u redovnom kontaktu sa njima
Trener Voždovca Jovan Damjanović rekao je danas da fudbalerima tog kluba nije prijatno zbog situacije sa korona virusom, a da moderna tehnologija olakšava situaciju i da je u redovnom kontaktu sa njima.

"Sa igračima sam u kontaktu i često obavljam pojedinačne telefonske razgovore. Takođe, imamo konferencijske sastanke i pozive putem interneta u kojima se sastaje ceo tim i stručni štab. Moderna tehnologija nam to omogućava, da se vidimo, razmenimo koju reč i pošaljemo jedni drugima dobru energiju i podršku. Igračima naravno nije nimalo prijatno ovo stanje, kao ni svim našim sugrađanima. Ipak, fudbal je za sve nas pre svega strast i ljubav pa tek onda posao", rekao je između ostalog Damjanović za sajt kluba.

Fudbal je prekinut zbog pandemije korona virusa i nepoznato je kada će se nastaviti.

Damjanović je naveo da vreme u izolaciji provodi sa porodicom, za koju je kazao da je osnovna ćelija društva.

"Uvek je prilika da im to kažemo i pokažemo, brzo prolazi vreme. Ovu kompleksnu situaciju treba iskoristiti da se na profesionalnom planu nauči nešto novo, pročita i pogleda nešto kvalitetno u cilju edukacije i uvsavršavanja. Takođe, imam rutine koje čine moj dan i te navike mi znače mnogo. Bez obzira koja je situacija trudim se da ih zadržim i budem istrajan", kazao je Damjanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije