BILO je mnogo prilika da se sve reši tokom regularnih 90 minuta, a kada Zvezda nije uspela da slomi otpor žilavog Šerifa, pravda je zadovoljena sa bele tačke. Omladinci crveno-belih su sa četiri precizna hica, uz dva loša Moldavaca, overili veliki uspeh - plasman u osminu finala Lige šampiona.

Jedan od najboljih u timu Slavoljuba Đorđevića, štoper Nikola Savić imao je dupli razlog za slavlje, pošto je istovremeno sa uspehom na terenu proslavio 19. rođendan.

- Ovo je najlepši poklon koji sam mogao da dobijem, ali moram da budem iskren i kažem da sam očekivao sve ovo. Bila je teška utakmica, ali bili smo dosta bolji tim. Mogli smo i u 90 minuta da rešimo pitanje pobednika, međutim, nismo iskoristili nekoliko prilika. Imali su malo sreće, ali na kraju se sve dobro završilo po nas - istakao je Savić.

Talentovani defanzivac je tokom prethodne godine imao velikih problema sa povredama. Posle dve povrede kolena, štoper je pre početka priprema operisao slepo crevo, ali se neverovatno brzo vratio treninzima i oduševio sve u klubu.

- Razlog više za slavlje mi je i to što su problemi sa kolenima i slepim crevom prošlost. Nadam se da sam ispunio očekivanja i zahteve stručnog štaba. Pobedu posvećujem celoj ekipi. Zaslužili smo ovo.

Šerif je arhiviran odmah po povratku u Beograd, a sada je samo jedno sigurno. U jednom meču osmine finala crveno-bele očekuje spektakl, pošto su na putu ka trofeju elitnog takmičenja za omladince ostala samo ona najzvučnija imena.