Obijena kuća Stevana Jovetića: Lopovi otrovali psa i otišli praznih šaka

V.R.

petak, 05. 02. 2016. u 16:29

Обијена кућа Стевана Јоветића: Лопови отровали пса и отишли празних шака

Porodična kuća Stevana Jovetića

Provalnici su upali u porodičnu kuću fudbalera Stevana Jovetića u Podgorici, iz koje tom prilikom ništa nije odnešeno, ali su ubili psa po imenu Konan

PODGORICA – Provalnici su upali u porodičnu kuću fudbalera Stevana Jovetića u Podgorici, iz koje tom prilikom ništa nije odnešeno, potvrđeno je “Novostima” u policiji.

Međutim, lopovi, koji očigledno nisu našli ništa vrijedno, ubili su psa komšije porodice Jovetić, Dražena Barjaktarevića, kako bi nesmetano mogli da “operišu”.

Sve se dogodilo između pet i sedam sati izjutra. Lopovi su prvo otrovali komšijskog psa, a zaštitni alarm onesposobilipur penom.

Dražen Barjakterević, vlasnik ubijenog psa, kaže da bi lopovi bili uhvaćeni da su na vreme reagovali na njihov poziv.Boks u kom se nalazio pas je smešten neposredno ispod prozora kroz koji su lopovi ušli u kuću.

Pas po imenu Konan je oko 5 sati i 10 minuta počeo da laje, a Draženova supruga je izašla na prozor da vidi šta se dešava. Uočila je da se pas neobično ponaša I probala da ga umiri.

-Nisamustajao dok nisam krenuo na posao. Oko 7 sati i 20 minuta nazvala me i rekla mi da je sin Lazar našao Konana otrovanog i da ne može da ga smiri... Bio je u šoku. Njegov ljubimac ležao je mrtav u boksu. Kada je oko 7:30 nazvala policiju, rekli su joj da to nije njihova, već nadležnost Komunalne policije. Da su tada došli možda bi lopove zatekli u kući, ispričao je je Dražen.

Po rečimaBarajaktarevića na brojeve telefona Komunalne policije niko nije javljao, ali da su se oko 11 sati u dvorištu okupili inspektori, krim tehničari.

Dražen je ogorčen time što inspektori nisu mogli da povežu krađu sa trovanjem psa.

-Oni nisu ukapirali da je ovo morala da uradi dobro organizovana kriminalna grupa i da su nas oni dugo posmatrali da bi znali kad komšije nisu kući, kakve su nam navike…, kaže Dražen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)