Mihu brane i fudbaleri Milana, Bonaventura ističe: Nikada nisam imao ovakav odnos sa trenerom

Novosti online

29. 12. 2015. u 18:47

Kada tim treba da se vodi Siniša zna da bude oštar. Ima odlične ljudske kvalitete i pokušava da nam usadi svoje taktičke zamisli – kaže fudbaler “rosonera”

Миху бране и фудбалери Милана, Бонавентура истиче: Никада нисам имао овакав однос са тренером

Siniša Mihajlović i Đakomo Bonaventura foto: getty images

Milan nikako da uhvati pobednički ritam, srpski trener Siniša Mihajlović već nekoliko nedelja nalazi se pod stravičnim pritiskom italijanske javnosti, koja se ne miri sa slabim rezultatima “rosonera”.

Ipak, nekadašnji srpski selektor veruje u svoj rad i to svakodnevno ističe. Podrška mu stiže od legendi Milana, a sada su u “zaštitu” trenera stali i fudbaleri milanskog kluba.

- Imam dobar odnos s Mihajlovićem. U dosadašnjoj karijeri nisam imao ovakav odnos s trenerom, naročito što se tiče ljudske strane priče. Naravno, kada tim treba da se vodi zna da bude oštar. Ima odlične ljudske kvalitete i pokušava da nam usadi svoje taktičke zamisli – rekao je Đakomo Bonaventura, istakavši uverenost u to da će rezultati uskoro doći.

- Radimo ispravne stvari i verujem da će nas do dovesti do rezultata. Mislili smo da ćemo dosad uraditi nešto više, ali smo zaista ujedinjeni i borimo se zajedno za postizanje što boljih rezultata – naglasio je Bonaventura.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije