Krkić: Podržavam nezavisnost Katalonije

Tanjug

10. 09. 2015. u 15:56

Odrastao sam u Kataloniji i ne krijem svoje opredeljenje, iako nemam ništa protiv Španaca, kao ni protiv bio koga drugog, rekao je fudbaler srpskog porekla

Кркић: Подржавам независност Каталоније

Bojan Krkić

Bivši igrač Barselone Bojan Krkić uključio se u kampanju za nezavisnu Kataloniju pridruživši se tako Đerardu Pikeu, Ćaviju Ernandezu, Karlesu Pujolu i Pepu Gvardioli, prenosi španski "As".


Krkić koji trenutno igra za Stouk, rekao je da nema šta da krije i da se oseća Kataloncem.


- Igrao sam za Španiju, ali se osećam Kataloncem. Ne krijem svoje opredeljenje, iako nemam ništa protiv Španaca, kao ni protiv bio koga drugog. Jednostavno, izražavam ono šta zaista osećam. Igrač sam koji je rastao u Kataloniji, ništa više - rekao je Krkić .


Krkić je srpskog porekla, od oca Bojana Krkića koji je svojevremeno igrao za OFK Beograd i Crvenu zvezdu i majke Marije Luize Perez, koja je iz Katalonije.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

momo

10.09.2015. 16:17

Што се нас Срба тиче баш нас брига за кога си, можеш и за Тунгузију да навијаш! За нас ниси, иако ти је тата Србин. Успут НИСМО ни ми за тебе, и немој ни да долазиш код нас. ,,Остани ди си јер и за ди си НИСИ"!

Mister Berns

10.09.2015. 16:24

Nisam znao da je Bojan Krkić neki značajan faktor. Izgleda on misli da jeste.

Padre

10.09.2015. 16:38

Jeli to zbog toga što jedino tebe u toliko Katalonaca nisu pozvali u reprezentaciju?

Dumar

10.09.2015. 17:43

Sva je sreca, pa se ti ne pitas nista. Ti sigurno onda podrzavas i tzv. nezavisno Kosovo. Igraj fudbal, to mozda znas.

ACA BG

10.09.2015. 22:27

Ono kad je želja da zaigraš za bilo koju reprezentaciju veća od časti i morala!Zašto mu napominjete srpsko poreklo, kad on ne oseća tu pripadnost? Zašto mu dajete takvu čast???!!!