Petrić trener Sinđelića

DLS - B. ILIĆ

utorak, 06. 01. 2015. u 08:12

Петрић тренер Синђелића
Legendarni as Partizana svoj novi izazov pronašao na klupi beogradskog prvoligaša sa Dušanovca. Pred nekadašnjim trenerom Bežanije zadatak da „orlićima” obezbedi opstanak

Gordan Petrić, bivši as Partizana, novi je šef stručnog štaba Sinđelića, piše “Sport”. Posle sporazumnog prekida saradnje sa Jovanom Stankovićem, rukovodstvo prvoligaša sa Dušanovca je odlučilo da užarenu klupu poveri Petriću, kome će u radu pomagati Đorđe Vasić, sa kojim je radio u Bežaniji, a bio je i pomoćnik u reprezentaciji Ljubinku Druloviću.

- Sa Petrićem imamo dogovor da ekipu predvodi do kraja prolećnog dela prvenstva. Odlučili smo se za mladog, ambicioznog trenera i njegovim imenovanjem ćemo pored igrača na pozajmici iz superligaša Čukaričkog, privoleti i neke kvalitetne i iskusne igrače iz drugih klubova a sve u cilju da zbog ne tako sjajne situacije zadržimo prvoligaški status - obrazložio je, za “Sport” ovu odluku sportski direktor „orlića” Darko Ramovš.

Kao što je bilo predviđeno, novi strateg će obaviti prvu prozivku i upoznavanje sa svojim novim izabranicima 19. januara, na dan Bogojavljenja.

- Na poziv Darka Ramovša i Vladimira Matijaševića, sportskog direktora Čukaričkog, pošto je Sinđelić filijala „brđana”, odlučio sam da preuzmem Sinđelić. Upisao sam za profi licencu i moći ću da šest meseci predvodim ekipu, a pogotovo što neću mrdati iz Beograda - kaže Petrić.

Legendarni as je svestan situacije u kojoj se klub nalazi.

- Što se tiče mog novog kluba, koji je u nezavidnoj situaciji, opstanak ponajviše zavisi od igračkog kadra sa kojim ću raditi i ljudima koji vode klub - rekao je u telefonskom razgovoru novi fudbalski strateg prvoligaša sa Dušanovca Gordan Petrić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije