U susret novoj televizijskoj sezoni, sa TV Pink je juče zvanično saopšteno da će "Zadruga 3" početi 6. septembra, kao i prethodne dve.

Već tokom leta su počele pripreme za "Zadrugu 3", a Željko Mitrović, vlasnik ružičaste imperije, tokom jučerašnjeg dana obišao je kompleks u Šimanovcima, kako bi se uverio da sve ide po planu.

On je snimak iz "Zadruge" objavio na svom Instagram profilu, i tom prilikom otkrio neke novine koje očekuju učesnike, ali i gledaoce najpopularnijeg rijalitija na Balkanu.

PROČITAJTE JOŠ - POZNAT JOŠ JEDAN UČESNIK ZADRUGE 3!: "Ako ubodem trojku u Zadruzi 3, verovatno ću imati i neke premije"

Naime, Željko je odlučio da budućim zadrugarima na raspolaganje stavi turbo rolere, koji su samo deo onoga što će stanovnici Bele kuće moći da koriste. Pored toga, Željko je otkrio i koja će uloga biti robota Leposave, koji će zadrugarima biti najbolji drug.

"Sve je spremno za Zadrugu 3, probni vozač dj Žeks je isprobao turbo rolere koji će zadrugari imati na raspolaganju, a Leposava-robot (Leposava se zove jer je robot lepi ženski humanoid) sa veštačkom inteligencijom, brinuće o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja!", najavio je Mitrović na Instagramu.