Ne dam te Milanče! Ne dam te kume, brate, prijatelju, doktore! Milica Milša se POTRESNIM REČIMA oprostila od doktora Mileusnića

Novosti onlajn

četvrtak, 02. 07. 2020. u 14:43

Не дам те Миланче! Не дам те куме, брате, пријатељу, докторе! Милица Милша се ПОТРЕСНИМ РЕЧИМА опростила од доктора Милеуснића

Foto: Instagram

Milica Milša se na svom Instagram nalogu oprostila od svog velikog prijatelja, tragično preminulog doktora Mileusnića
MILICA MILŠA se na svom Instagram nalogu oprostila od svog velikog prijatelja, tragično preminulog doktora Mileusnića:

- Ne dam te Milanče! Ne dam te kume, brate, prijatelju, doktore! Ne prihvatam! I ne dam! Ti si temelj naših života, ti si naše postojanje, ti si naš oslonac, naša sigurnost, ljubav, smeh, bez tebe kako dalje? Planeto stani i zaćuti! Najbolji od svih Dr Milan Mileusnić 25.7.1970 - 2.7.2020 Korono uzela si anđela pravog! - napisala je Milša pored njihve zajedničke slike na Instagramu.

Podsetimo, doktor Milan Mileusnić, poznati srpski lekar, je preminuo u 49. godini života posle kraće i teške borbe sa opakim virusom.

Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, doktor Mileusnić, bio je član Američkog udruženja fizijatara, Fimsa, Srpske asocijacije fizijatara i UMSS. Bio je predsednik i jedan od osnivača Udruženja za regenerativnu medicinu i proloterapiju Republike Srbije, kao i direktor klinike za rehabilitaciju u Harareu, Zimbabve.