Odložen koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu: Novi termin 22. avgust

V. N.

subota, 20. 06. 2020. u 07:53

Одложен концерт Здравка Чолића у Крагујевцу: Нови термин 22. август

Foto: ATA images

Čola izrazio žaljenje što neće pevati pred kragujevačkom publikom
KONCERT Zdravka Čolića u Kragujevcu neće biti održan, kao što je planirano, usled, kako se navodi, i dalje nepovoljnih okolnosti koje traju oko kovida 19. Novi termin je 22. avgust (20.00), a lokacija ista - Knežev arsenal.

- Znamo da će ova vest razočarati sve poštovaoce Zdravka Čolića koji su sa nestrpljenjem očekivali i radovali se njegovom velikom koncertu - navodi se u saopštenju organizatora, koncertne agencije "Long plej". - Zdravko deli razočaranje svojih mnogobrojnih fanova, kao i čitava organizatorska ekipa koja je predano nekoliko meseci radila da se kragujevački spektakl desi i da se obezbede najkvalitetniji uslovi za prvi veliki koncert na otvorenom posle epidemije kovida 19.

Čolić je izrazio žaljenje što neće pevati pred kragujevačkom publikom.

- Budite još malo strpljivi, dok se situacija ne sredi, da bismo mogli da uživamo u muzici na velikom koncertu koji željno iščekujemo ceo bend i ja. Vidimo se 22. avgusta u Kragujevcu - poručuje pop zvezda.

Ulaznice ostaju važeće za novi datum i nije ih potrebno menjati. Povrat karata, za one koji to žele, kreće od 1. avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije