GODINU posle spektakularnog, povratničkog koncerta Dr Neleta Karajlića 25. maja 2019. na beogradskom stadionu "Tašmajdan", objavljen je spot sa kadrovima snimljenim te večeri, za stari hit "Zabranjenog pušenja" sa albuma "Male priče o velikoj ljubavi" iz 1989, Piccola storia de grande amore. Tom prilikom, Neletu i bendu se na sceni pridružila sopran Marija Gajić.

Karajlić se, povodom koncertnog spota, na "Fejsbuku" nadahnuto osvrnuo na čarobnu noć na "Tašmajdanu":

- Čoveku snovi služe da lakše prebrodi stvarnost, ili, još bolje, da se iz stvarnosti preseli u snove. Za njih ne treba viza. Ne treba ni karantin. Dovoljno je zaspati. Najlepši snovi su oni koji se pomešaju sa stvarnošću, pa nisi siguran da li sanjaš ili ti se to zaista događa. A možda je taj san u stvari stvarnost, a ne ovo što ti ljudi tvrde da jeste.

Nele nastavlja:

- Meni se jedan san pomešao sa stvarnošću tačno pre godinu dana, 25. maja, na stadionu "Tašmajdan". Tada sam izašao pred vas, prvi put posle velike pauze, i kao prvačić pred učiteljicom odgovarao na najteža pitanja. Deo mog sna je sada pred vama. Piccola storia de grande amore, prvi put u 21. veku! Siguran sam da će oni koji su bili te čarobne večeri na "Tašu" osetiti isto uzbuđenje koje osećam i ja, a da će oni koji su to propustili poželeti da dođu sledeći put. Bojim se da bi trebalo nastaviti sa ovakvim snovima.