Sandra Obradović u programu uživo otkrila detalje drame sa mužem: Ovo su razlozi zbog kojih je dolazilo do nasilja (VIDEO)

NovostiOnline

subota, 16. 05. 2020. u 12:42

Сандра Обрадовић у програму уживо открила детаље драме са мужем: Ово су разлози због којих је долазило до насиља (ВИДЕО)

Sandra Obradović

Ona je gostovala u "Novom jutru" i otkrila kako se trenutno oseća i šta je sve preživela sa bivšim partnerom V. B.
Bivša misica Sandra Obradović nedavno je šokirala javnost tvrdnjama da je bila žrtva porodičnog nasilja od strane svog nevenčanog supruga koji joj je, kako je istakla, oduzeo sedmomesečnog sina.


Ona je gostovala u "Novom jutru" i otkrila kako se trenutno oseća i šta je sve preživela sa bivšim partnerom V. B.


- Kako može da se oseća majka kojoj je oteto dete od sedam meseci? Beba je oteta bespravno bez ijednog papira. Ja sam očajna, očajna sam - počela je Sandra.


- Ja sam se konsultovala sa pravnim timom, to je klasična otmica. On je meni bez papira oduzeo dete. Namerno su pušteni snimci kako bih se ja diskreditovala kao majka. To je snimano od strane njegovog obezbeđenja - navodi Sandra.


Bivša misica tvrdi da njen partner nije oduvek bio nasilan već da je sa psihičkim i fizičkim maltretiranjem počeo kada je bila u četvrtom mesecu trudnoće.


Pročitajte i: Tražila od Vladimira da joj vrati sina: Policija večeras ponovo reagovala zbog Sandre Obradović


- Nasilje je počelo od 4. meseca moje trudnoće i tada je počeo moj pakao. Za to imam i dokaze. Iz straha za dobrobit deteta nisam želela o tome da pričam iako sam dva puta završila u bolnici "Narodni front" zbog straha od prevremenog porođaja, što se na kraju i desilo, ja sam se prevremeno porodila od straha i nasilja koje sam preživljavala tokom trudnoće - rekla je ona.


- Razlog, on je nasilnik. Vi prosudite sami. Njemu je smetala šoljica za kafu, što sam otvorila prozor, što perem veš i tako neki razlozi - otkrila je Sandra Obradović.


Sandra je objasnila da su oni otišli na ručak kako bi se vansudski dogovorili oko deteta i da su tada popili po čašu vina. Nakon toga je došla policija koja je navodno došla po prijavi navodne socijalne radnice Olgice, koja, kako se ističe, ne postoji u socijalnoj službi Novi Beograd.


- Ja sam juče bila u Centar za socijalni rad Novi Beograd gde sam razgovarala sa direktorkom Socijalnog rada. Pitala sam gospođu "Kada mogu da uzmem moju malu bebu koja se nije odvajala od mene sedam meseci?". Ona mi je rekla da čekaju postupak suda ili neku tužbu suda, da sud reaguje. Beba je nasilno oduzeta majci, to je šok za bebu. Posle mi javlja "Čula sam se sa Socijalnom službom Zvezdara, možete da vidite bebu ponedeljak, sreda i petak na sat vremena. Mnogo je tu nelogičnosti - objasnila je Obradovićeva.


Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Beba & Bo

16.05.2020. 13:14

Pobogu, zar su svi drzavni organi gluvi na vapaje jedne majke?? Sandra, uzmite advokata! I sama sam majka, bas mi je bilo tesko dok sam gledala video.

Optiman

16.05.2020. 15:00

Kad juriš lovatora a ne čoveka... kad te privlaci materialno stanje a ne duhovno, kad gledaš bankovni račun a ne karakter,ako ti je uteha nisi jedina, pogledaj oko sebe.Što je najgore opet ćeš izabrati sličnog ovom jer neće doći iz dupeta u glavu.

Shone

17.05.2020. 08:50

Poštovani, postali ste tabloid. Ako može autor teksta da mi kaže kad je dotična Izabrana za mis Srbije??? hvala

Mama

19.05.2020. 13:13

Interesi deteta su svakako na prvom mestu i ne razumem majku koja eventualno nasilje u porodici nije smatrala stresnim za dete, a smatra da je stresno da dete provodi vreme s ocem. Dodaću još samo da je V.B. izuzetan stric ćerki svog rođenog brata i da ne sumnjam da je i posvećen otac, a sve ostalo je na istražnim organima da utvrde.